a/97521 :کد

0

راه‌اندازی آزمایشگاه گیاه‌پزشکی در پژوهشکده چای

  یکشنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۵ — ۱۱:۵۳
تعداد بازدید : ۲۸۰   
 تحلیل ایران -راه‌اندازی آزمایشگاه گیاه‌پزشکی در پژوهشکده چای

رئیس پژوهشکده چای از راه‌اندازی آزمایشگاه گیاه‌پزشکی توسط گروه پژوهشی فناوری و مدیریت تولید چای در این پژوهشکده خبر داد.

به گزارش تحلیل ایران، رضا آزادی پیش از ظهر امروز در جریان بازدید از باغ‌های چای این شهرستان با اشاره به فعالیت گروه‌های پژوهشی در پژوهشکده چای اظهار کرد: گروه‌های پژوهشی فناوری و مدیریت، ژنتیک و به‌نژادی چای و گروه پژوهشی فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت در پژوهشکده مذکور فعالیت می‌کنند.

 

وی، فعالیت اصلی گروه‌های پژوهشی مذکور را بررسی اولیه و بحث و تبادل اطلاعات علمی و فنی در مورد طرح‌ها و پروژه‌های ارائه شده توسط محققان و ارجاع آن به منظور تایید نهایی به کمیته علمی و فنی پژوهشکده چای عنوان کرد و افزود: گروه‌های پژوهشی به منظور رسیدن به اهداف تحقیقاتی در زمینه‌های مختلف فعالیت می‌کنند.

 

رئیس پژوهشکده چای با بیان اینکه آزمایشگاه‌های تخصصی در این پژوهشکده راه‌اندازی شده است، تصریح کرد: آزمایشگاه خاک و آب توسط گروه پژوهشی فناوری و مدیریت تولید چای ایجاد شده است.

 

آزادی از راه‌اندازی آزمایشگاه گیاه‌پزشکی توسط گروه پژوهشی فناوری و مدیریت تولید چای خبر داد و بیان کرد: آزمایشگاه آبیاری توسط گروه پژوهشی مذکور ایجاد شده است.

 

وی به ایجاد آزمایشگاه کشت و بافت توسط گروه پژوهشی ژنتیک و به‌نژادی چای اشاره کرد و گفت: آزمایشگاه ژنتیک و اصلاح توسط گروه پژوهشی مذکور در پژوهشکده چای راه‌اندازی شده است.

 

رئیس پژوهشکده چای با اشاره به ایجاد آزمایشگاه‌های شیمی، چشش ارزیابی حسی و چای‌سازی مینیاتوری در این پژوهشکده، خاطرنشان کرد: آزمایشگاه‌های مذکور توسط گروه پژوهشی فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت چای ایجاد شده است.

 

آزادی به فعالیت گروه پژوهشی فناوری و مدیریت تولید چای اشاره کرد و یادآور شد: گروه مذکور دارای یک کارگاه تخصصی در حوزه ماشین‌آلات و مکانیزاسیون است ضمن اینکه از بایگانی نقشه باغ‌های چای کشور بهره می‌برد.

 

وی با بیان اینکه انجام آزمون کامل خاک محصولات مختلف کشاورزی با اندازه‌گیری بسیاری از عناصر مهم غذایی توسط گروه پژوهشی فناوری و مدیریت تولید انجام می‌شود، اظهار کرد: شناسایی عوامل بیماری‌زای قارچی و نماتودی، آفت‌ها و علف‌های هرز محصولات کشاورزی توسط گروه پژوهشی مذکور انجام می‌شود.

 

رئیس پژوهشکده چای به کشت و خالص‌سازی آزمایشگاهی عوامل بیماری‌زای قارچی محصولات کشاورزی توسط گروه پژوهشی فناوری و مدیریت تولید اشاره کرد و افزود: استخراج و تعیین میزان جمعیت نماتودهای انگل گیاهی در خاک و ریشه محصولات کشاورزی در پژوهشکده مذکور انجام می‌شود.

 

آزادی با بیان اینکه بررسی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی خاک باغ‌های چای و همچنین مطالعه وضعیت تغذیه گیاهی، کنترل فرسایش خاک و اصلاح آن برای ارتقای کیفیت و کمیت محصول چای توسط گروه پژوهشی فناوری و مدیریت تولید انجام می‌شود، تصریح کرد: مطالعه روش‌های مختلف آبیاری و اثر آن روی افزایش کمی و کیفی محصول و امکان توسعه آبیاری بارانی در باغ‌های چای از جمله فعالیت‌های گروه پژوهشی مذکور است.

 

وی مطالعه آفت‌ها، بیماری‌ها و علفه‌های هرز و عوامل دیگر خسارت‌زا به محصول و همچنین مطالعه روش‌های کنترل به‌ویژه بیماری نماتد مولد زخم ریشه چای را از دیگر فعالیت‌های گروه پژوهشی فناوری و مدیریت تولید در پژوهشکده چای عنوان کرد.

فارس

                               



  ارسال نظر جدید:
      نام :        (در صورت تمایل)

      ایمیل:      (در صورت تمایل) - (نشان داده نمی شود)

     نظر :