موضوعات ‌مرتبط: اقتصادی اصناف

a/39798 :کد

0

۲۰درصد از نانوایی‌هایی استان کرمانشاه آزادپز هستند

  جمعه ۲۵ دی ۱۳۹۴ — ۰۰:۲۹
تعداد بازدید : ۵۷۹   
 تحلیل ایران -۲۰درصد از نانوایی‌هایی استان کرمانشاه آزادپز هستند

کرمانشاه- مدیر عامل شرکت غله و بازرگانی منطقه۹ کرمانشاه گفت: بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ نانوایی درسطح استان کرمانشاه فعالیت دارند که۲۰ درصد آنها به صورت آزادپز ومابقی ازسهمیه دولتی استفاده می‌کنند.

مدیر عامل شرکت غله و بازرگانی منطقه۹ کرمانشاه گفت: بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ نانوایی درسطح استان کرمانشاه فعالیت دارند که۲۰ درصد آنها به صورت آزادپز ومابقی ازسهمیه دولتی استفاده می‌کنند.


به گزارش تحلیل ایران به نقل از خبرگزاری مهر، مظفر رحمت آبادی در خصوص نظارت در بخش نانوایی ها و کارخانجات استان کرمانشاه اظهار داشت: نان یکی از عمده‌ترین نیازهای جامعه امروز ما محسوب می‌شود و شرکت غله و بازرگانی منطقه ۹ استان در مرحله اول خرید تضمینی گندم را انجام  و در مرحله دوم نظارت بر تولید آرد با کیفیت را در دستور کار خود قرار داده است.

وی با اشاره به اینکه هر کیلو گندم با صرف هزینه های زیاد یارانه‌ای از دولت خریداری و به کارخانجات تحویل داده می‌شود، تصریح کرد: باید نظارت دقیق بر نحوه تولید و جلوگیری از هدر رفت آب و کاهش سرانه مصرف نان در نظر گرفته شود.

رحمت آبادی خاطرنشان کرد: سرانه مصرف نان هر خانوار به ازای هر نفر در استان‌هایی همچون اصفهان در حدود ۸ کیلو آرد در سال می باشد که این میزان در استان کرمانشاه به ازای هر نفر در ماه بالغ بر ۸.۵ کیلوگرم در ماه بوده که باید کمتر شود.

این مسئول تاکید کرد: در این راستا نیز این نهاد نظارت‌های دقیقی بر کارخانجات آرد در زمینه درصد سبوس گیری و عدم استفاده از افزونی‌های غیر مجاز مثل بلانکید یا همان جوهر قند انجام داده است.

رحمت آبادی با بیان اینکه هم اکنون تامین آرد مورد نیاز نانوایی‌ها از طریق سامانه توزیع آرد استان کرمانشاه صورت می‌گیرد، ابراز داشت: هر نانوایی به راحتی می‌تواند با مراجعه به این سامانه بر اساس سهمیه‌ای که سالانه تعیین می‌شود، آرد مورد نیاز را از کارخانه دلخواه بر اساس کیفیت مورد نظر تهیه کند.

وی خاطرنشان کرد: چندین اکیپ بازرسی و سرکشی از عملکرد نانوایی‌ها در کرمانشاه فعال است که به صورت مستمر از نانوایی های شهری و روستایی بازدید به عمل می‌آید و مواردی همچون کیفیت تولید نان، نحوه پخت، کسری یا انباشت اضافه آرد نانوایی ها، وزن چانه نان، و موازین بهداشتی را مد نظر دارد.

رحمت آبادی گفت: بر اساس دستورالعمل های شورای آرد و نان استاندارد، همه نانوایی ها موظف به تهیه دستگاه موتر برق «تولید مولد برق»، دوگانه سوزکردن نانوایی ها اعم از گاز شهری و گازوئیل می باشند و بر  این دستگاه نیز نظارت های لازم را به عمل خواهد آمد.

این مسئول اضافه کرد: همشهریان می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف از سوی نانوایی‌ها جهت رسیدگی با شماره تلفن ۱۲۴ و یا شماره ۳۸۲۲۷۷۵۲ تماس حاصل نمایند.

وی تصریح کرد: در این راستا پس از مشاهده هرگونه تخلف، بازرسین شرکت مجاز به معرفی فرد متخلف یا متخلفین به تعزیرات حکومتی و کسر و قطع سهمیه در صورت تکرار تخلف با در نظر گرفتن موازین قانونی می باشند.

رحمت آبادی اظهار داشت: بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ نانوایی در سطح استان فعالیت دارند که در حال حاضر ۲۰ درصد آنها به صورت آزاد پز و مابقی از سهمیه دولتی استفاده می کنند.

 
                               



  ارسال نظر جدید:
      نام :        (در صورت تمایل)

      ایمیل:      (در صورت تمایل) - (نشان داده نمی شود)

     نظر :