موضوعات ‌مرتبط: اقتصادی استان ها

a/69366 :کد

0

دولت مشوق‌های صادراتی را به کشاورزان مازندرانی پرداخت کند

  پنجشنبه ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ — ۱۲:۴۴
تعداد بازدید : ۱۳۶   
 تحلیل ایران -دولت مشوق‌های صادراتی را به کشاورزان مازندرانی پرداخت کند

رئیس کمیسیون بازرگانی، امور گمرکی، حمل و نقل و ترانزیت اتاق بازرگانی مازندران، با اشاره به صادرات محصولات کشاورزی در استان، گفت: دولت مشوق‌های صادراتی را به کشاورزان مازندرانی پرداخت کند.

رئیس کمیسیون بازرگانی، امور گمرکی، حمل و نقل و ترانزیت اتاق بازرگانی مازندران، با اشاره به صادرات محصولات کشاورزی در استان، گفت: دولت مشوق‌های صادراتی را به کشاورزان مازندرانی پرداخت کند.


به گزارش تحلیل ایران، سید محمد جعفری شامگاه چهارشنبه در جلسه  بررسی مشکلات مرکبات  استان و ارائه راهکار برای صادرات در اتاق بازرگانی اظهارداشت: استان مازندران از استان‌های کشاورزی در کشور  بوده که در  تولید بسیاری از محصولات رتبه اول را در کشور دارد.

وی افزود: در سال گذشته  4.5 ‌میلیون تن مرکبات در کشور تولید شد که سهم استان مازندران دو و نیم میلیون تن بوده است.

 

رئیس کمیسیون واردات اتاق بازرگان ایران با بیان اینکه نیاز مصرف مرکبات کشور 3 و نیم میلیون تن است، افزود: با توجه به افزایش تولیدمرکبات در مازندران باید چاره‌ای برای صادرات این محصول در استان داشته باشیم.

 

جعفری  با اشاره به اهمیت صادرات مرکبات، گفت: اگر بخواهیم مرکبات مازاد را صادر کنیم  باید زمینه  آن شامل تولید با کیفیت، بسته‌بندی درست و اصولی و حمل و نقل آماده باشد که این جلسه  با حضور تولیدکنندگان، سورتینگ‌داران، اتحادیه  باغداران و دستگاه‌های دولتی مرتبط مانند جهاد کشاورزی برای رفع این مشکل تشکیل شده است.

وی بیان داشت : صادرات به عنوان نقش سازنده وزیربنایی درجهت توسعه تولیدات داخلی و ایجاد فرصت‌های شغلی ازاهمیت فراوانی برخوردار است.

 

جعفری تصریح کرد: اجرای برنامه های تشویق صادرات  نقش مهمی در بهبود عملکرد کشاورزان و باغداران دارد که باید دولت مشوق‌های صادراتی را به درستی برای کشاورزان  تعیین کند تا کشاوزران مشکلی دراین زمینه نداشته باشند.

وی ادامه داد: فعالان بخش خصوصی سربازان گمنام  بخش اقتصاد هستند که از همه ظرفیت خود برای توسعه دراین بخش استفاده می‌کنند.

 

*50 درصد مرکبات کشور در استان مازندران تولید می‌شود

‌هادی ایزدی ‌با بیان اینکه بیش از 20 تن در هکتار راندمان تولیدمرکبات است، افزود: مازاد تولید مرکبات را می توانیم به صورت هدفمند به کشورهای هدف صادر کنیم.

کارشناس مسئول مرکبات جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: در گذشته دو نوع  کود در اختیار کشاورزان قرار می‌گرفت اما اکنون کودهای با کیفیت به کشاورزان داده می‌شود که کیفیت محصولات  باغی را افزایش داده است.

 

ایزدی با بیان اینکه هر ساله با افزایش سن درختان بارده تولید محصولات نیز افزایش می‌یابد، افزود: صدا و سیما نیز با ساخت برنامه‌های آموزشی  و ترویجی می‌تواند نقش بسزایی در جهت آموزش روستاییان در چگونگی تولید محصول با کیفیت داشته باشد.

وی با اشاره  به  سوال یکی از تولیدکنندگان مبنی بر سبز زدایی مرکبات گفت: سبز زدایی با گاز اتیلن مشکلی ندارد و استفاده  از رنگرزی و رنگ‌های خوراکی نیز بلامانع بوده اما باید در بحث صادرات استانداردهای کشورهای هدف را نیز در نظر بگیریم.

 

کارشناس مسئول مرکبات جهاد کشاورزی مازندران بیان داشت: در زمینه  چگونگی استفاده  از رنگ برای مرکبات دانشگاه علوم پزشکی باید استانداردی را تدوین  کند تا  سورتینگ داران  مشکلی در این بابت نداشته باشند.

 منبع:خبرگزاری تسنیم
                               



  ارسال نظر جدید:
      نام :        (در صورت تمایل)

      ایمیل:      (در صورت تمایل) - (نشان داده نمی شود)

     نظر :