موضوعات ‌مرتبط: اجتماعی تغذیه

a/112526 :کد

غذا های حرام

علت حرام بودن برخی خوردنی‌ها

  جمعه ۱۷ دی ۱۳۹۵ — ۱۴:۰۱
تعداد بازدید : ۲۰۵   
 تحلیل ایران -علت حرام بودن برخی خوردنی‌ها

رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو با پرداختن به علت حرام بودن برخی خوردنی‌ها گفت: ایران در زمینه کارشناسی محصولات حلال از بسیاری از کشورهای دنیا بالاتر هستیم .

رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو با پرداختن به علت حرام بودن برخی خوردنی‌ها گفت: ایران در زمینه کارشناسی محصولات حلال از بسیاری از کشورهای دنیا بالاتر هستیم ولی دراین زمینه نیازمند کار علمی بیشتری هستیم.

 

به گزارش تحلیل ایران  بهروز جنت - رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو با بیان اینکه موضوع حلال و حرام در همه ادیان وجود دارد و فقط در برخی جزئیات با هم تفاوت دارند، اظهار کرد: دین اسلام در سطحی بالاتر از دیگر ادیان به موضوع حلال توجه داشته است و حتی مواد غذایی که برای انسان ضرر دارند را نیز حرام اعلام کرده و انسان را به مصرف موارد حلال و سالم توصیه کرده است.

رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو ادامه داد: با گذشت زمان و افزایش علوم بشر دلایل حرام اعلام شدن برخی مواد غذایی در دین اسلام شناخته شده و خواهد شد.

جنت همچنین عنوان کرد: با توجه به تولید مواد غذایی در سراسر دنیا و ارسال آن به دیگر کشورها ضرورت دارد تا برای شناخت و آگاهی مردم از حلیت مواد غذایی از نشان حلال استفاده شود و این نشان در بسیاری از کشورهای دنیا شناخته شده است .

تابناک نوشت :  رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد ما در زمینه کارشناسی محصولات حلال از بسیاری از کشورهای دنیا بالاتر هستیم ولی دراین زمینه نیازمند کار علمی بیشتری هستیم.

                               



  ارسال نظر جدید:
      نام :        (در صورت تمایل)

      ایمیل:      (در صورت تمایل) - (نشان داده نمی شود)

     نظر :