موضوعات ‌مرتبط: اجتماعی سلامت

a/113939 :کد

در اولین همایش «نان سالم»؛

کاهش نمک مصرفی در نان‌ها عامل کاهش آمار مرگ و میر

  پنجشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۵ — ۱۱:۰۱
تعداد بازدید : ۲۷۳   
 تحلیل ایران -کاهش نمک مصرفی در نان‌ها عامل کاهش آمار مرگ و میر

وزیر بهداشت گفت: پنج درصد نمک مصرفی مردم از طریق نان جذب بدن می شود. در چنین شرایطی اگر بتوانیم میزان نمک مصرفی در نانها را به یک سوم کاهش دهیم، در نتیجه قادر خواهیم بود که جلوی بسیاری را مرگ ها را بگیریم.

به گزارش تحلیل ایران، دکتر سید حسن هاشمی عصر چهارشنبه در اولین همایش «نان سالم» که در فرهنگسرای بهمن برگزار شد، گفت: ۵۰ درصد کالری مورد نیاز بدن از نان تامین می شود که این میزان در افراد کم درآمد به ۶۰ درصد می رسد.

 

وی تاکید کرد: دولت و مجلس برای داشتن گندم با کیفیت باید تلاش کنند و نانوایی ها می توانند در پخت نان سالم و با کیفیت کمک رسان باشند.وزیر بهداشت با اشاره به یارانه ای که دولت برای خودکفایی پرداخت می کند، یادآور شد: بهتر است بخشی از این یارانه برای ارتقای کیفیت نان هزینه  شود تا با این کار از هزاران میلیارد تومان پولی که برای بیماری ها هزینه می کنیم ،جلوگیری به عمل آید.این مقام مسئول عنوان کرد: مصرف نمک به عنوان یکی از علت های مهم در بروز بیماری های غیرواگیر است. متاسفانه ایرانی ها بی دلیل از بین می روند، آن هم در شرایطی که قادریم از مرگ های ناگهانی پیشگیری به عمل آوریم.

 

به نوشته خانه ملت، هاشمی اعلام کرد: ۷ تا ۱۰ درصد مرگ هایی که در کشور رخ می دهد ناگهانی است. علت اغلب این قبیل مرگ ها بیماری های قلبی و فشار خون است که البته هر دو قابل پیشگیری است.به گفته هاشمی، در صورت کاهش مصرف نمک در غذای روزانه مردم می شود در درازمدت از ۲۵ هزار مرگ و میر جلوگیری کرد.وی تاکید کرد: نان در سفره مردم به ویژه نیازمندان نقش بسیار پراهمیتی دارد و از همین رو می بایست برای نان سالم و با کیفیت همه با هم تلاش کنیم.به گزارش سلامت آنلاین، وزیر بهداشت همچنین به فوت حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی اشاره کرد و گفت: ایشان ۱۶ سال قبل آنژیو کرده بودند و ۳ پلاک در رگ های ایشان به وجود آمده بود. همچنین آیت الله هاشمی ۲۰ سال دیابت داشتند و اخیرا از انسولین استفاده می کردند، اما اگر قبل از این پیشگیری می شد مرگ ناگهانی ایشان اتفاق نمی افتاد.

                               



  ارسال نظر جدید:
      نام :        (در صورت تمایل)

      ایمیل:      (در صورت تمایل) - (نشان داده نمی شود)

     نظر :