موضوعات ‌مرتبط: اجتماعی سلامت

a/117925 :کد

متخصص تغذیه؛

راهکاری برای پیشگیری از آنفلوآنزا

  دوشنبه ۰۲ اسفند ۱۳۹۵ — ۱۸:۳۹
تعداد بازدید : ۱۸۴   
 تحلیل ایران -راهکاری برای پیشگیری از آنفلوآنزا

متخصص تغذیه راهکارهای تغذیه‌ای پیشگیری و درمان آنفلوآنزا را تشریح کرد و گفت: نوشیدن آب ولرم و عسل در افزایش ایمنی بدن و رفع التهاب مؤثر است.

 به گزارش تحلیل ایران، مصطفی مرتضوی در ارتباط با بیماری آنفلوآنزا و راهکارهای تغذیه‌ای، پیشگیری و مبارزه با آن، اظهار داشت: در فصول سرد مشکلاتی همچون سرماخوردگی، انواع عفونت و آنفلوآنزا در میان مردم شایع می‌شود که با استفاده از مصرف مواد  غذایی مناسب تا حدود زیادی می‌توان از آن پیشگیری کرد.

وی افزود: مواد غذایی حاوی آنتی‌اکسیدان همچون انواع مرکبات در پیشگیری و درمان آنفلوآنزا موثر هستند چرا که به دلیل دارا بودن ویتامین C می‌توانند در پیشگیری و درمان این بیماری تاثیرگذار باشد.متخصص تغذیه افزود: مصرف قرص‌های جوشان حاوی ویتامین C مکمل بوده و می‌تواند در کنار مصرف سایر مرکبات مورد استفاده قرار گیرد.

فارس نوشت: مرتضوی اضافه کرد: مصرف نارنگی، پرتقال، لیموی شیرین و ترش، گریپ‌ فروت و انار در پیشگیری و درمان آنفلوآنزا بسیار موثر است همچنین استفاده از آب ولرم و عسل در افزایش ایمنی و کاهش التهاب آن تاثیر گذار است.وی در پایان خاطرنشان کرد: انواع میوه و سبزیجات رنگی همچون توت فرنگی نیز می‌تواند در درمان و پیشگیری از این بیماری موثر واقع شود.

                               



  ارسال نظر جدید:
      نام :        (در صورت تمایل)

      ایمیل:      (در صورت تمایل) - (نشان داده نمی شود)

     نظر :