به گزارش
تحلیل ایران، سید جواد علوی در گفتوگو با تسنیم، درباره حفظ سلامت دندان از دیدگاه طب سنتی اظهار کرد: اصلاح دستگاه گوارش و وضعیت هضم در معده در حفظ سلامت معده مؤثر است.
وی افزود: قی مکرر برای دندان مضر است بهخصوص قی مواد ترش همچنین جویدن چیزهای سخت برای دندان مضر است مخصوصاً اگر شیرین باشد مانند آبنبات و انجیر خشک بنابراین باید از مصرف چنین
موادی پرهیز کرد.این کارشناس طب سنتی متذکر شد: خوردن چیزهای کُندکننده دندانها مانند ترشیها و میوههای خام ترش, خوردن نوشیدنیهای بسیار گرم و بسیار سرد پشت سر هم به دندان آسیب وارد میکند.علوی یادآور شد: استفاده از مسواک بهاعتدال, استفاده از خلال دندان بعد
از غذا و مالیدن نمک با عسل به دندانها, به تقویت دندان کمک میکند؛ بهتر است هنگام خواب دندانها را با روغن گلسرخ در افراد گرممزاج و روغن ناردین در افراد سردمزاج چرب کرد.وی تصریح کرد: شستن دندانها با ترکیبی از زاج سوخته، جوی سوخته، زغال بید و کف دریا برای
سفید کردن دندان و تقویت لثه بینظیر است.