موضوعات ‌مرتبط: اجتماعی فرهنگی-مذهبی

a/150390 :کد

در پذیرایی از زوار اباعبدالله

پخت روزانه ۵ هزار غذا در موکب امام حسن مجتبی(ع) در کربلا

  یکشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۸ — ۰۸:۴۲
تعداد بازدید : ۹۵   
 تحلیل ایران -پخت روزانه ۵ هزار غذا در موکب امام حسن مجتبی(ع) در کربلا

مدیر موکب امام حسن مجتبی(ع) شهر مریانج از پخت روزانه ۵ هزار وعده غذا در شهر کربلا خبر داد.

علی‌اکبر انتهایی امروز در همدان با اشاره به استقرار موکب امام حسن مجتبی(ع) شهر مریانج در کربلای معلی اظهار کرد: این موکب در ابتدای شهر کربلا و فاصله 1500 متری حرم و در مجاورت پل امام حسین(ع) دایر خواهد شد.

وی با بیان اینکه این موکب از 18 تا 29 مهرماه در شهر کربلا میزبان زائران اربعین خواهد بود از اسکان روزانه 700 زائر در کربلا خبر داد و گفت: 5 هزار پرس غذا در سه وعده در طی این 10 روز برای پذیرایی از زائران پخت و توزیع خواهد شد.

مدیر موکب امام حسن مجتبی(ع) شهر مریانج بیان کرد: به منظور رفاه حال زائران غرفه‌های خیاطی، کفاشی، لباسشویی، عکاسی، نانوایی و... نیز در مجاورت موکب دایر خواهد بود.

وی در پایان سخنانش خاطرنشان کرد: میان‌وعده میوه و هندوانه نیز برای پذیرایی از زائران تدارک دیده شده است.

                               

موکب     اربعین     پیاده روی اربعین            


  ارسال نظر جدید:
      نام :        (در صورت تمایل)

      ایمیل:      (در صورت تمایل) - (نشان داده نمی شود)

     نظر :