موضوعات ‌مرتبط: اجتماعی سلامت

a/31673 :کد

0

پیشگیری از سرماخوردگی آسان‌تر از درمان آن است

  دوشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۴ — ۰۹:۵۴
تعداد بازدید : ۲۶۷   
 تحلیل ایران -پیشگیری از سرماخوردگی آسان‌تر از درمان آن است

یک کارشناس تغذیه با بیان اینکه پیشگیری ازسرماخوردگی مهم‍تر و آسان‌تر از درمان آن است، گفت: با مصرف روزانه منابع ویتامین C می‌توان تا حدی از این بیماری پیشگیری کرد.

یک کارشناس تغذیه با بیان اینکه پیشگیری ازسرماخوردگی مهم‍تر و آسان‌تر از درمان آن است، گفت: با مصرف روزانه منابع ویتامین C می‌توان تا حدی از این بیماری پیشگیری کرد.

 

به گزارش تحلیل ایران، نیلوفر حیدری افزود: افراد باید هنگام سرما خوردگی از مصرف غذاهای خیلی سرد، سرخ شده و پرچرب اجتناب کنند.

 

حیدری همچنین استفاده ازمنابع غنی ویتامین C با احساس اولین علائم سرما خوردگی را بسیار مهم دانست و مهمترین منابع ویتامین C را گل کلم ، کاهو، فلفل دلمه ای سبز یا قرمز، اسفناج، لوبیا سبز و انواع مرکبات به خصوص لیمو شیرین و پرتغال دانست.

 

کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار کرد: مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان در تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار موثر هستند وآنتی اکسیدان‌ها در سبزی‌ها و میوه‌ها وجود دارند و در صدر این گروه گوجه فرنگی ، لوبیا قرمز ، کلم بروکلی ، هویج و سیب قرمز قرار دارند .

 

وی افزود: همچنین استفاده از منابع غذایی ویتامین A کمک می‌کند افراد کمتر دچار عفونت‌های تنفسی بشوند که از منابع غذایی خوب این گروه تخم مرغ، لبنیات و سبزیجاتی مانند هویج و اسفناج را می‌توان نام برد.

 

حیدری با اشاره به لزوم مصرف روزانه 2 تا 3 واحد میوه همراه با 2 واحد سبزی، مصرف سوپ سبزیجات و یا آش‌های محلی را نیز برای پیشگیری و کوتاه کردن دوره سرماخوردگی ضروری دانست.

 

وی مصرف روزانه سیر و پیاز خام را نیز با توجه به خواص ضد ویروسی و ضد میکروبی آنها برای بیماران مفید دانست و از آنها خواست با استفاده از آب ولرم، خشکی مخا ط‌ها را برطرف کنند.

منبع:ایسنا
                               



  ارسال نظر جدید:
      نام :        (در صورت تمایل)

      ایمیل:      (در صورت تمایل) - (نشان داده نمی شود)

     نظر :