موضوعات ‌مرتبط: محیط زیست محیط زیست

a/36497 :کد

0

صمغ ها یکی از مهمترین سرمایه های طبیعی کشور است

  یکشنبه ۱۳ دی ۱۳۹۴ — ۲۱:۰۶
تعداد بازدید : ۱۲۰۵   
 تحلیل ایران -صمغ ها یکی از مهمترین سرمایه های طبیعی کشور است

رئیس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی گفت:صمغ ها یکی از مهمترین سرمایه های طبیعی کشور است که متاسفانه پتانسیل های بالقوه این مواهب خدادای به دلایل گوناگون از نظر مسئولان و بخش خصوصی دور مانده است.

رئیس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی گفت:صمغ ها یکی از مهمترین سرمایه های طبیعی کشور است که متاسفانه پتانسیل های بالقوه این مواهب خدادادی به دلایل گوناگون از نظر مسئولان و بخش خصوصی دور مانده است.


به گزارش تحلیل ایران به نقل از روابط عمومی پژوهشکده علوم صنایع غذایی دکتر رسول کدخدایی افزود: این ترکیبات طبیعی که امروز به صورت برداشت مستقیم و بدون هرگونه فرآوری، با قیمتی بسیار ناچیز از کشور به بازارهای خارجی عرضه می شوند به لحاظ خواص و کاربردهای فراوان دارویی و غذایی در دنیا مورد توجه قرار گرفته اند. 


رئیس مرکز تحقیقات هیدروکلوئیدهای غذایی گفت: متاسفانه این محصولات ارزشمند به دلیل بی توجهی هم اکنون به صورت فله از کشور صادر می شوند که به دلیل نداشتن شناسنامه بین المللی و گواهینامه های معتبر گاه در بازار جهانی به مشکل بر می خورند.


کدخدایی افزود: پژوهشکده علوم و صنایع غذایی با هدف انجام پژوهش های علمی - کاربردی و طرح های تحقیقاتی مشترک در عرصه بین المللی و به منظور صیانت از ذخایر ملی و ایجاد ارزش افزوده ناشی از تولید و صادرات آن اقدام به تاسیس مرکز تحقیقات هیدروکلوئید های غذایی کرده است. 


وی ادامه داد: فرآوری، بهبود ویژگیهای عملکرد و تجاری سازی صمغ های بومی از جمله مهمترین اهداف راه اندازی این مرکز تحقیقات تخصصی به شمار می رود.


کدخدایی از برگزاری دومین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا طی روزهای 14 و 15 سپتامبر 2016 (24 و 25 شهریور 1395) با حضور دانشمندان، پژوهشگران و چهره های شناخته شده این حوزه از سرتاسر دنیا در مشهد خبر داد. 


وی گفت: مهلت ارسال مقاله به دبیرخانه این کنفرانس از 21 ژانویه تا 3 آوریل ( اول بهمن ماه 1394 الی 15 فروردین 1395) تعیین شده است. 


او افزود:این کنفرانس با 9 محور استخراج و ارزیابی صمغ های طبیعی، استانداردسازی و تجاری سازی، بررسی خواص تغذیه ای و سم شناسی، خواص بافت دهی و ژل دهندگی، رفتار رئولوژیکی و خواص جریان، کاربرد صمغ های بومی در رسانش هدفمند و رهایش کنترل شده غذا داروها، ویژگی های سلامتی بخش، خواص حسی و دهانی و همچنین خواص قوام دهندگی و امولسیون کنندگی صمغ های بومی برگزار خواهد شد.


اولین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنایع غذایی در سال 1393 با مشارکت بخش خصوصی و متخصصان داخلی و خارجی از کشورهای چین، ژاپن، روسیه، ترکیه، انگلستان، نیوزلند، آلمان و کانادا در مشهد برگزار شد.

منبع: ایرنا

                               



  ارسال نظر جدید:
      نام :        (در صورت تمایل)

      ایمیل:      (در صورت تمایل) - (نشان داده نمی شود)

     نظر :