موضوعات ‌مرتبط: اجتماعی سلامت

a/38941 :کد

0

ضرورت درج برچسب چراغ راهنمای روی توليدات غذايی

  ﺳﻪشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۴ — ۲۱:۰۶
تعداد بازدید : ۳۸۲   
 تحلیل ایران -ضرورت درج برچسب چراغ راهنمای روی توليدات غذايی

دیناروند گفت: فقط ۱۵ درصد مواد غذايي برچسب چراغ راهنماي تغذيه‌اي دارند و بسياري از توليدکنندگان به اين موضوع بي توجهند.

دیناروند گفت: فقط 15 درصد مواد غذايي برچسب چراغ راهنماي تغذيه‌اي دارند و بسياري از توليدکنندگان به اين موضوع بي توجهند.


به گزارش پايگاه خبري تحليلي "تحليل ايران" به نقل از خبرنگار خبرگزاري صدا و سيما، ديناروند در نشست خبري همايش کشوري آزمايشگاه‌هاي برتر سازمان غذا و دارو با اشاره به مهلت داده شده به توليدکنندگان مواد غذايي براي نصب چراغ راهنماي تغذيه‌اي روي توليدات غذايي تا پايان سال افزود: در اين طرح مقدار نمک، روغن و شکر استفاده شده درمواد غذايي با رنگ هاي سبز، زرد و قرمز مشخص مي‌شود.

رئيس سازمان غذا و دارو افزود: بررسي‌ها نشان مي دهد 15 درصد از فراورده‌ها برچسب چراغ راهنماي تغذيه‌اي دارند و تا پايان سال به کارخانه ها فرصت داده شده است که اين برچسب را روي محصولات خود درج کنند.

ديناورند با اشاره به فعاليت دستگاه‌هاي متعدد در بحث نظارت بر اين موارد و همکاري سازمان غذا و دارو در اين خصوص گفت: برخي موارد مانند نظارت بر فراورده‌هاي گوشتي خام برعهده سازمان دامپزشکي است و برخي برعهده سازمان استاندارد است که گاهي موازي کاري مي شود.

وي با بيان اينکه سازمان غذا و دارو مسئول نظارت و کنترل کالاهاي سلامت محور است گفت: کالاهاي سلامت طيف وسيع و مصرف انساني دارند و شامل دارو، واکسن، تجهيزات پزشکي، محصولات آرايشي بهداشتي و غذايي است و مسئوليت کنترل کيفيت و سلامت آنها برعهده سازمان غذا و داروست.

سالانه بيش از يک ميليون نمونه از انواع کالاهاي سلامت محور در آزمايشگاه‌هاي سازمان غذا و دارو آزمايش مي‌شود.

ديناروند با اشاره به اينکه سالانه بيش از يک ميليون نمونه از انواع کالاهاي سلامت محور در آزمايشگاه‌هاي سازمان غذا و دارو آزمايش مي‌شود گفت: برخي از آزمايش‌ها را اماکن ديگر به سازمان غذا و دارو ارجاع مي‌دهند مثل رستوران‌ها و قصابي‌ها.

وي اصلي ترين مشکل مواد غذايي را تقلب در اين بخش دانست و گفت: معضل تقلب در روغن زيتون بيشترين مشکل است که اين موضوع تنها به ايران اختصاص ندارد و در آمريکا بيش از 70 درصد روغن‌هاي زيتون‌ و در ايتاليا که خود توليد کننده است 50 درصد روغن زيتون تقلبي است که اين امر به علت اين است که اختلاف قيمت اين روغن بالاست.

                               



  ارسال نظر جدید:
      نام :        (در صورت تمایل)

      ایمیل:      (در صورت تمایل) - (نشان داده نمی شود)

     نظر :