موضوعات ‌مرتبط: اجتماعی سلامت

a/46229 :کد

0

برنامه کنترل تقلب در غذا آغاز شد

  شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۴ — ۲۳:۱۳
تعداد بازدید : ۲۹۲   
 تحلیل ایران -برنامه کنترل تقلب در غذا آغاز شد

رئیس سازمان غذا و دارو از اجرای برنامه کنترل آلاینده ها و تقلب در مواد غذایی خبر داد و گفت: حد مجاز اسید چرب ترانس در روغن های خوراکی در کشور به صفر کاهش یافت.

رئیس سازمان غذا و دارو از اجرای برنامه کنترل آلاینده ها و تقلب در مواد غذایی خبر داد و گفت: حد مجاز اسید چرب ترانس در روغن های خوراکی در کشور به صفر کاهش یافت.


به گزارش تحلیل ایران از وزارت بهداشت، رسول دیناروند افزود: وزارت بهداشت درحوزه غذا بیشتر بر روی کنترل آلاینده ها، تقلب و همین طور بخش هایی که آسیب رسان محسوب می شوند متمرکز شده است و این موارد با دقت نظارت و کنترل می شوند.


وی اظهارکرد: درسال های اخیر پیشرفت های خوبی در این حوزه کنترل تقلب در مواد غذایی داشته ایم و سعی بر این است که فعالیت های انجام شده در حوزه غذا در راستای سلامت مردم و جامعه باشد.


وی با بیان اینکه فعالیت هایی که در حوزه غذا صورت می گیرد بلند مدت است، گفت: برنامه های و کارهایی انجام شده در درازمدت اثر خود را بر سلامت مردم می گذارد و نمی توان انتظار بازده کوتاه مدت را در این حوزه داشت.


رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: با اجرای برنامه های وزارت بهداشت میزان مصرف نمک، شکر، چربی و اسیدهای چرب ترانس مصرفی مردم در دو سال اخیر به صورت چشمگیری کاهش یافته است.


دیناروند افزود: سیاست وزارت بهداشت بر این است که اسید چرب ترانس در روغن های خوراکی به صفر برسد و میزان نمک، چربی و شکر فرآورده های غذایی کاهش داده شود.


وی اظهارداشت: متاسفانه هنوز روغن هایی در کشور وجود دارد که اسید چرب ترانس آنها 10درصد است که باید به صفر برسد.

منبع: ایرنا

                               



  ارسال نظر جدید:
      نام :        (در صورت تمایل)

      ایمیل:      (در صورت تمایل) - (نشان داده نمی شود)

     نظر :