موضوعات ‌مرتبط: اجتماعی سلامت

a/64528 :کد

0

بیماران میگرنی از خوردن این مواد پرهیز کنند

  یکشنبه ۲۲ فروردین ۱۳۹۵ — ۰۲:۵۱
تعداد بازدید : ۱۷۸   
 تحلیل ایران -بیماران میگرنی از خوردن این مواد پرهیز کنند

متخصص تغذیه با بیان اینکه افراد دچار بیماری میگرن باید در رژیم غذایی خود دقت کنند، گفت: شکلات، مرکبات و غذاهای پرنمک درد را در بیماری میگرن تشدید می‌کند.

متخصص تغذیه با بیان اینکه افراد دچار بیماری میگرن باید در رژیم غذایی خود دقت کنند، گفت: شکلات، مرکبات و غذاهای پرنمک درد را در بیماری میگرن تشدید می‌کند.
به گزارش تحلیل ایران ، شهرام خزایی گفت: یکی از بیماری‌هایی که بیمار با سردردهای بدی مواجه می‌شود میگرن است که بسیار دردناک است و گاهی اوقات بیمار درد خارج از تحمل افراد می‌شود.

وی افزود: این بیماری که یک نوع سردرد مزمن محسوب می‌شود و در خانم ها بیشتر دیده می‌شود که البته با بالا رفتن سن رو به بهبودی می‌رود.

متخصص تغذیه گفت: حالت تهوع، کم اشتهایی و اختلالات بینایی را می‌توان از عوارض میگرن نام برد که افراد باید مراقب این عوارض باشند و تا می‌توانند از محیط های استرس‌زا دور بمانند و از تغذیه مناسبی برخوردار باشند.

خزایی تصریح کرد: افرادی که دارای بیماری میگرن هستند باید بدانند رژیم غذایی در تشدید میگرن بسیار موثر است؛ شکلات، نوشیدنی‌های الکلی، مرکبات و غذاهای پرنمک درد را در میگرن تشدید می‌کند که باید مراقب باشند.

وی ادامه داد: افراد میگرنی هرگز دخانیات استعمال نکنند و گرسنه نمانند تا بتوانند بیماری خود را کنترل کنند.

متخصص تغذیه گفت: افراد باید بنا به شرایط جسمانی خود خوراک خود را تنظیم کنند و به نوعی دکتر خود باشند تا کمتر دچار عوارض‌های گوناگون شوند.

منبع: فارس
                               



  ارسال نظر جدید:
      نام :        (در صورت تمایل)

      ایمیل:      (در صورت تمایل) - (نشان داده نمی شود)

     نظر :