موضوعات ‌مرتبط: محیط زیست دریاچه ارومیه

a/98797 :کد

0

تشریح آخرین روند احیاء دریاچه ارومیه

  یکشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۵ — ۰۹:۰۱
تعداد بازدید : ۲۷۱   
 تحلیل ایران -تشریح آخرین روند احیاء دریاچه ارومیه

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی از مصرف حدود ۹۰ درصد از آب حوزه آبریز دریاچه ارومیه در بخش کشاورزی خبرداد.

 

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی از مصرف حدود ۹۰ درصد از آب حوزه آبریز دریاچه ارومیه در بخش کشاورزی خبرداد.
 

به گزارش تحلیل ایران به نقل از خانه ملت، روح الله حضرت پور  با تشریح آخرین روند احیاء دریاچه ارومیه اظهار داشت: تراز آبی دریاچه در تاریخ 24 شهریور 1270.10 بوده که این تراز نسبت به مشابه سال گذشته 47 سانتی متر افزایش یافته است.عزم دولت نسبت به احیاء دریاچه ارومیه جدی است اما این هدف بدون شک دشوار و طولانی مدت خواهد بود.

 

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: گام اول احیاء تثبیت دریاچه ارومیه بود، در سال های گذشته معمولا سالانه 40 سانتی متر از سطح دریاچه ارومیه کاسته می‌شد که خوشبختانه این روند متوقف شده و حتی افزایش یافته است.وی با ابراز خرسندی از حساسیت فعالین فرهنگی و مدنی درباره وضعیت دریاچه ارومیه گفت: از ایجاد کمپین های اجتماعی با محوریت احیاء دریاچه ارومیه استقبال می‌کنیم. ما معتقدیم که سیاست دولت برای احیاء دریاچه ارومیه نباید با محوریت کاستن از آب کشاورزی منطقه بلکه باید با تمرکز بر کنترل آب های سطحی باشد. البته احیاء کامل دریاچه بدون علمی شدن کشاورزی در حوزه آبریز دشوار خواهد بود.

 

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی هشدار داد که با خشک شدن دریاچه ارومیه زندگی 5 میلیون نفر به خطر خواهد افتاد. گزارش های محرمانه حاکیست که برخی از بیماری ها در شهر های اطراف دریاچه ارومیه با افزایش خشکی ها، به طرز نگران کننده ای افزایش یافته است.برای احیای دریاچه ارومیه بایستی مصرف آب در حوضه دریاچه ارومیه ۴٠٪‏ کاهش یابد که برای این منظور هدف گذاری سالانه کاهش ٨٪‏ مصرف آب در حوضه آبریز دریاچه ارومیه است .نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی از مصرف حدود 90 درصد از آب حوزه آبریز در بخش کشاورزی خبرداد.

 

 

                               



  ارسال نظر جدید:
      نام :        (در صورت تمایل)

      ایمیل:      (در صورت تمایل) - (نشان داده نمی شود)

     نظر :