وزارت بهداشت: جگر خام و نیمه‌پخته نخورید

    •••••  پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ — ۲۳:۳۹ کد مطلب : 178764/a   

به گزارش تحلیل ایران ،دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می شود؟، اعلام کرد: اگرچه گوشت و جگر یکی از منابع غنی آهن به حساب می‌آید، اما مصرف آن به صورت خام و نیمه پخته می‌تواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماری‌های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود.

 

بیشتر بخوانید

 

هشدار دامپزشکی درباره تب کنگو: جگر خام و نیم‌پز نخورید/شورای ساماندهی کشتارگاه‌ها فعال شد

 

براساس اعلام وزارت بهداشت، برای رفع کم‌‎خونی باید از پخت کامل جگر و گوشت اطمینان حاصل کرده و سپس مصرف شود.