به گزارش تحلیل ایران ،دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کمخونی می شود؟، اعلام کرد: اگرچه گوشت و جگر یکی از منابع غنی آهن به حساب میآید، اما مصرف آن به صورت خام و نیمه پخته میتواند سبب انتقال عوامل بیماری زا
و بروز بیماریهای عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود.
بیشتر بخوانید
هشدار دامپزشکی درباره تب کنگو: جگر خام و نیمپز نخورید/شورای ساماندهی کشتارگاهها فعال شد
براساس اعلام وزارت بهداشت، برای رفع کمخونی باید از پخت کامل جگر و گوشت اطمینان حاصل کرده و سپس مصرف شود.