به گزارش تحلیل ایران ،کارخانه خمیرمایه شمیم لرستان با پشتسر گذاشتن فراز و نشیبهای متعدد، امروز به عنوان یکی از واحدهای تولیدی موفق در کشور شناخته میشود. این مجموعه صنعتی که سابقهای بیش از سه دهه دارد، با تکیه بر توان داخلی و سرمایهگذاری بخش خصوصی، نهتنها
توانسته فعالیت خود را احیا کند، بلکه در مسیر توسعه، اشتغالزایی و صادرات گامهای مؤثری برداشته است.
مدیر کارخانه خمیرمایه شمیم لرستان با اشاره به تاریخچه و دستاوردهای این کارخانه گفت: این کارخانه ابتدا با نام پروتئین لرستان در سال ۱۳۷۰ آغاز به فعالیت کرد. در سالهای ابتدایی، تولیدات کارخانه شامل پروتئین دامی بود.محمود دالوند بیان کرد: از سال ۱۳۸۰ خط تولید
به خمیرمایه تغییر یافت. این روند تا سال ۱۳۸۷ ادامه داشت، اما در این سال کارخانه به دلیل مشکلات اقتصادی تعطیل شد. پس از مدتها تعطیلی، کارخانه از تیرماه ۱۴۰۰ مجدداً به فعالیت خود ادامه داد.وی افزود: در شروع فعالیت مجدد، تولیدات روزانه کارخانه بین یک و نیم
تا دو تن بود، اما پس از آن، کارخانه به بخش خصوصی واگذار شد. در حال حاضر، تعداد نیروهای شاغل در این کارخانه از ۴۰ نفر به ۹۰ نفر رسیده است و اکنون تولید روزانه ما به ۱۰ و نیم تا ۱۱ تن رسیده است.
مدیر کارخانه خمیرمایه شمیم لرستان همچنین به فعالیتهای صادراتی این واحد اشاره کرد و گفت: عمده تولیدات ما به کشورهای افغانستان، پاکستان، ازبکستان و ترکیه صادر میشود که این امر علاوه بر ایجاد ارزآوری برای کشور، موجب شناختهشدن بیشتر محصولات ایرانی در بازارهای
جهانی شده است.دالوند اظهار امیدواری کرد بتوانند ظرفیت تولید را افزایش دهند و پروژههایی که در حال احداث هستند، تکمیل و به بهرهبرداری برسند. وی گفت: با راهاندازی پروژههای جدید، ظرفیت تولید ما به طور قابلتوجهی افزایش خواهد یافت و گامهای مثبتی در جهت توسعه
اقتصادی و اشتغالزایی برداشته خواهد شد.