موضوعات ‌مرتبط: اجتماعی پزشکی

a/178764 :کد

وزارت بهداشت: جگر خام و نیمه‌پخته نخورید

وزارت بهداشت: جگر خام و نیمه‌پخته نخورید

  پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ — ۲۳:۳۹
تعداد بازدید : ۱۵   
 تحلیل ایران -وزارت بهداشت: جگر خام و نیمه‌پخته نخورید

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به باوری غلط مبنی بر مفید بودن جگر خام برای رفع کم‌خونی، عنوان کرد که این باور فاقد شواهد علمی بوده و مصرف جگر به صورت خام و نیمه پخته، می‌تواند سبب انتقال ع

به گزارش تحلیل ایران ،دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می شود؟، اعلام کرد: اگرچه گوشت و جگر یکی از منابع غنی آهن به حساب می‌آید، اما مصرف آن به صورت خام و نیمه پخته می‌تواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماری‌های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود.

 

بیشتر بخوانید

 

هشدار دامپزشکی درباره تب کنگو: جگر خام و نیم‌پز نخورید/شورای ساماندهی کشتارگاه‌ها فعال شد

 

براساس اعلام وزارت بهداشت، برای رفع کم‌‎خونی باید از پخت کامل جگر و گوشت اطمینان حاصل کرده و سپس مصرف شود.

 

 

                               

تغذیه     بهداشت     پزشکی     جامعه        


  ارسال نظر جدید:
      نام :        (در صورت تمایل)

      ایمیل:      (در صورت تمایل) - (نشان داده نمی شود)

     نظر :